top of page
4080.JPEG

Inrichting voor ruwbouw

Ben je aan de slag op een werf, dan is er niets zo vervelend dan een kwartier moeten zoeken naar het materiaal dat je nodig hebt. Fabor - Systems4Vans richtte al talloze bestelwagens in voor allerlei ruwbouwbedrijven. Ontdek hieronder hoe wij jou van dienst kunnen zijn.

Ruwbouw: Over ons

Speciaal voor jou

Als specialist in de ruwbouw ben je vaak in de weer met machines en materialen van alle formaten. Ontdek hoe wij voor al jouw materiaal een oplossing hebben. Zo heb je steeds een duidelijk overzicht over jouw drilboren, truwelen, hamers en zoveel meer.

Grote vakken voor grof geschut

Zet je drilboren, slijpschijven en andere bouwmachines veilig op zijn plek én weet ze onmiddellijk terug te vinden.

Haken en schappen voor los materiaal

Gebruik zowel wanden als schappen om meetapparatuur, schoppen, boren en beitels handig op te bergen.

Hefsystemen voor zwaar materiaal

Laat je rug niet lijden onder zware machines. Laadt ze eenvoudig in je bestelwagen met onze praktische hefsystemen.

Ruwbouw: Lijst

Enkele realisaties

APK Wegenbouw

Klinkerwerken Bart Billiau

APK Wegenbouw.jpg
Klinkerwerken Bart Billiau.JPG

APK Wegenbouw is, zoals de naam het aangeeft, gespecialiseerd in wegenbouw. Speciaal voor hen, ontwikkelden we een ingebouwde werkbank met bankschroef waarmee het team bijvoorbeeld hydraulische koppelingen kan maken, om daarna de machines te herstellen.

De laadruimte van klinkerwerkers wordt voornamelijk ingenomen door klinkers en chape, stabilisé of zand. Toch vonden wij een oplossing om ook het kleine materiaal eenvoudig op te bergen. We namen de zitbank uit de cabine en bouwden een speciaal ladesysteem voor alle materialen. Onderaan de cabine werd ook een bak bevestigd voor piketten en aluminium profielen.

Glasplaatser Tino Kit

Budé Containerbouw

Glasplaatser Tino Kit.jpg
Bude Containerbouw.jpeg

Ramenfima Tino Kit zocht een oplossing om glas, ramen en deuren op een veilige manier bij de klant te krijgen. Zowel de buiten -als binnenkant van de bestelwagen werd optimaal ingericht. Aan de buitenkant werden glasdragers bevestigd. Daarnaast voorzagen we binnenwanden met handige opbergvakken voor siliconen en klein materiaal. In de bodem van de bestelwagen werden speciale rails geplaatst om ook glas in de bestelwagen te kunnen plaatsen en ergonomisch te kunnen uitladen. 

Voor Budé Containerbouw bouwden we enkele volledig uitgeruste en beklede bestelwagens. De binnenkant werd ingericht met bodemplaat, rekken voor de stockage van klein materiaal, verlichting en stroomaggregaat. Aan de buitenkant voorzagen we een stroomvoorziening, werklampen en bagagedrager. Dankzij de installatie van trafficadvisors, grilblitsers en een safebumper werd ook aan de veiligheid gedacht. Tenslotte werd de bestelwagen gevuld met het gewenste werkmateriaal.

Ruwbouw: Projecten
IMG_20210201_210442.jpg

Vraag een offerte aan

De eerste stap naar jouw optimale bestelwageninrichting

Bedankt voor de inzending!

Ruwbouw: Offerte

Ontdek onze andere inrichtingen

Ruwbouw: Sectoren

Elektriciteit

Berg met gemak alle wartels, wagoklemmen en kleine elektronica op én vindt alles ook terug. Schokbestendige onderdelen of niet, voor alles hebben wij een opbergmogelijkheid.

4130_edited.jpg
bottom of page