top of page
IMG_20210721_165319.jpg

Inrichting voor sanitair

Als loodgieter of verwarmingsinstallateur heb je heel wat materiaal nodig. En nog belangrijker: opslagruimte om al die bochten, buizen, tangen en zoveel meer te stockeren. Wij delen jouw bestelwagen zo handig in, dat je alles eenvoudig kwijt kan én ook snel terugvindt.

Sanitaire sector: Over ons

Speciaal voor jou

Wat heb jij nodig? Opbergruimte, opbergruimte en nog meer opbergruimte. Om jou bestelwagen zo praktisch mogelijk in te richten, beginnen we met de basis: schappen, sorteerbakken en rekken in alle vormen en maten zodat al jouw materiaal een vaste plek krijgt. Maar dat is niet alles. Vertel ons wat jij verder nodig hebt, en wij maken het mogelijk.

Schappen

Al je handgereedschap krijgt een vaste plek. Zo vind je alle tangen, schroevendraaiers, buizensnijders en sleutels terug in een handomdraai.

Sorteerbakken

Bouw je een centrale verwarmingsinstallatie dan heb je 101 verschillende koppelingen, bochten en bevestigingsmateriaal voor alpexbuizen nodig. Sorteer alles netjes soort bij soort en raak nooit meer het verbindingsstuk kwijt dat je nodig hebt.

Rekken

Ook je machines en materiaalkisten krijgen een vaste en veilige plek in je ingerichte bestelwagen. Zo zal je materiaal nooit meer verschuiven als je onderweg bent. Handig, toch?

Sanitaire sector: Lijst

Enkele realisaties

Thevissen cv en sanitair

DDS Technics

IMG_20210721_165319.jpg
4125_edited.jpg

Wie heeft het meest baat bij een praktisch ingerichte bestelwagen? De techniekers die het voegtuig iedere dag gebruiken. En dat had Thevissen cv en sanitair goed begrepen. Fabor ontwikkelde samen met de techniekers een indeling die helemaal was aangepast aan wat zij nodig hadden. Dé ideale oplossing voor de zaakvoerder, de technieker en uiteindelijk ook de klant. Intussen heeft Fabor - Systems 4 Vans al 4 bestelwagens volgens het bedachte concept mogen installeren en leveren.

DDS Technics is vaak aan de slag met speciale diamantboren. Ze vonden het dan ook belangrijk dat er in hun bestelwagen een beveiligingsyssteem aanwezig was, om diamantboren op een veilige manier te kunnen opbergen. Fabor - Systems4Vans ontwikkelde daarom een systeem waarbij het boor vast en veilig kan bevestigd worden aan de wand van de bestelwagen. Ook de rest van de bestelwagen werd volledig op maat ontwikkeld.

Sanitaire sector: Projecten
IMG_20210201_210442_edited.png

Vraag een offerte aan

De eerste stap naar jouw optimale bestelwageninrichting

Bedankt voor de inzending!

Sanitaire sector: Offerte

Ontdek onze andere inrichtingen

Sanitaire sector: Sectoren

Ruwbouw

Samen met jou ontwikkelen we een praktische inrichting, zodat jij altijd het materiaal vindt dat je op dat moment nodig hebt. Geloof ons, je zou het niet meer anders willen.

Bude H.jpeg
bottom of page