top of page

Over ons

Ontdek hoe Fabor - Systems4 Vans tot leven kwam, wie het team achter het merk is en hoe wij jouw zaak het best kunnen helpen.

Over ons: Over

Hoe het allemaal begon

Het idee om bestelwagens optimaal in te richten, is eigenlijk ontstaan uit een hobby. Zolang Erik zich kan herinneren, is het altijd een passie geweest om mensen te helpen met zaken te organiseren. Die passie ontstond waarschijnlijk al in zijn studententijd. Want als student 'Industriële houttechnieken', deed hij in zijn laatste jaar stage bij een bedrijf waar hij de looplijn van de productie moest optimaliseren. Het doel was om de productiehal optimaal in te richten zodat er natuurlijke looplijn ontstond. Dit principe heeft hij altijd onthouden, want als je efficiënter kan werken, werk je beter. 

In 2016, intussen al heel wat jaren afgestudeerd als schrijnwerker, was Erik op zoek naar materiaal om zijn eigen bestelwagen in te richten. Na wat zoeken, kwam hij in contact met een verdeler van bestelwageninrichting. Toen de man zijn verhaal vertelde, was de interesse van Erik onmiddellijk geprikkeld. Dus hij kocht niet enkel inrichting voor zijn eigen bestelwagen, hij ging zich er ook verder in verdiepen. Zo volgde hij verschillende opleidingen en voerde hij samen met de invoerder van VanCare Belgium optimalisaties uit om toekomstige inrichtingen nog beter te maken. In de loop van datzelfde jaar richtte hij Systems4Vans op om ook andere bedrijven van optimale bestelwageninrichting te voorzien. 

Gebundelde krachten 

Oog voor detail, kan je dé competentie noemen die Erik van vader op zoon overbracht. Dieter, de zoon van Erik, ontwikkelde in zijn studententijd een passie voor elektromechanica en ging na zijn studies aan de slag in de industriële elektrotechnische sector. Dankzij zijn elektrische kennis, sprong Dieter regelmatig bij om elektrische aansluitingen in bestelwagens te voorzien. Beetje bij beetje groeide bij Dieter de voorliefde voor bestelwageninrichting. Toen Dieter in 2021 besloot om aan de slag te gaan als zelfstandig elektrotechnieker, greep Erik zijn kans. Hij bood Dieter aan om hun gemeenschappelijke kennis te gebruiken om Systems4Vans verder uit te bouwen. 

Samen besloten ze om beide ondernemingen, Systems4Vans en Electrical Engineering, te bundelen onder één vaste noemer: de Fabor Group vof. 

Over ons: Over ons

Ontmoet het team

Erik_edited.jpg

Erik Fabry

Projectontwikkelaar, technisch tekenaar en schrijnwerker

Met een achtergrond als schrijnwerker, een neus voor organisatie en oog voor afwerking kan je Erik omschrijven als de spilfiguur van Fabor - Systems4Vans. Optimalisatie is zijn tweede natuur en uittekenen wat jouw zaak nodig heeft, is wat hij het beste doet.  

Erik's motto:
Wanorde kost geld, en daar wil hij koste wat het kost iets aan doen. 

PHOTO-2021-12-22-21-45-33_edited.jpg

Dieter Fabry

Specialist in elektrische aansluitingen en man van de cijfertjes

Met techniek in de vingers, cijfers in het hoofd en twee voeten stevig op de grond kan je Dieter omschrijven als de (elektrische) motor van Fabor - Systems4Vans. Naast elektrische schema's en aansluitingen overziet Dieter ook de financiële kant van de zaak. 

Dieter's motto:

Vind je je materiaal onmiddellijk terug, dan heb je steeds de touwtjes in handen. 

Over ons: Ontmoet het team

Onze belofte

Fantastische afwerking

Doordachte inrichtingen

Waar voor je geld

Over ons: Lijst
bottom of page