top of page
Bengt Bossaert.jpeg

Inrichting voor elektriciteit

Als elektriciën vind je het belangrijk dat je gereedschap altijd goed op orde ligt. Je hebt veel verschillende materialen nodig zoals tangen, een spanningsmeter, schroefmachines, schroevendraaiers en zoveel meer. Met onze bestelwageninrichting op maat stockeer jij alles zonder zorgen.

Elektriciteitswerken: Over ons

Speciaal voor jou

Als elektriciën heb je vaak een kleine winkel aan materiaal nodig op de werf.  Ontdek hoe wij voor al jouw materiaal een oplossing hebben. Zo heb je steeds een duidelijk overzicht over jouw klokboren, buisklemmen, schroeven en pluggen.

Uitneembare bakken

Sorteer al je wartels, buisklemmen, schroeven en pluggen in aparte sorteerbakken die er ook kan uitnemen.

Ladesystemen

Je meettoestellen en klein handgereedschap zijn veilig opgeborgen in handige ladeblokken.

Schappen

Stockeer je elektriciteitskabel, schakelaars, stopcontacten en drukknoppen op een overzichtelijke manier.

Elektriciteitswerken: Lijst

Enkele realisaties

R&R Elektriciteitswerken

Bengt Bossaert

Robin Clerckx wist exact wat hij nodig had en wat hij wilde. Wij realiseerden zijn idee. We voorzagen twee grote lades voor klein gereedschap en meetapparatuur, drie schappen voor kabelrollen, een schap voor schakelaars en drukknoppen, sorteerbakken voor klein materiaal, een rek voor machinekoffers, twee bakken voor handmachines en buizen voor grote boren en draadstangen.

De bestelwagen van elektricien Bengt Bossaert werd uitgerust met allerlei schappen, rekken en lades voor klein gereedschap, meetapparatuur, kabelrollen en zoveel meer. In de bestelwagen werd ook een werkbank geïnstalleerd met verlichting. Zo kan Bengt bij de klant ter plaatse de nodige aansluitingen voorzien, zonder daarvoor terug naar zijn werkplaats te moeten rijden.

Elektriciteitswerken: Projecten
IMG_20210201_210442_edited.png

Vraag een offerte aan

De eerste stap naar jouw optimale bestelwageninrichting

Bedankt voor de inzending!

Elektriciteitswerken: Offerte

Ontdek onze andere inrichtingen

Elektriciteitswerken: Sectoren

Ruwbouw

Samen met jou ontwikkelen we een praktische inrichting, zodat jij altijd het materiaal vindt dat je op dat moment nodig hebt. Geloof ons, je zou het niet meer anders willen.

4128_edited.jpg
bottom of page