top of page

Inrichting voor afwerking

Als schilder of gyprocplaatser zet je altijd de puntjes op de i in een bouwproject. Je hebt oog voor detail en je werkt alleen met de beste materialen om het mooiste eindresultaat te krijgen. En dat kan je ook van de bestelwageninrichting van Fabor - Systems 4 Vans verwachten. Een mooi product waarmee al jouw materialen veilig en zonder kleerscheuren bij de klant geraken zodat jij kan doen wat je het beste doet.

Construction Worker
Afwerkingsbedrijven: Over ons

Speciaal voor jou

Om van een huis een thuis te maken, wat eigenlijk jouw job is, heb je heel wat materialen nodig. Groot en klein. Dankzij onze duizenden opbergmogelijkheden, kunnen we jouw bestelwagen vast inrichten zodat jouw verfrollen, gyprocschroeven, schuurmachine en zoveel meer steeds binnen handbereik zijn.

Ladesystemen

Ideaal voor klein materiaal in op te bergen zoals schroevers en verfrollen. Ook handgereedschap en afplaktape krijgen allemaal een vaste plaats.

Schappen

Berg verfpotten veilig op zodat je bestelwagen niet meer aan de binnenkant geschilderd wordt als je op de rem gaat staan. Ook je laptop of kleine machines kan je handig en veilig opbergen.

Leggers voor kisten

Je stofzuiger, schuurmachine en lasertoestel zet je gemakkelijk rechtop en klem je vast zodat ze geen kant meer op kunnen.

Vloerrail met spanstaven

Haal gyprocplaten snel en eenvoudig uit je bestelwagen met ons handig railsysteem. Ook al heb je je gyprocplaten in je voertuig staan, je kan nog steeds aan de rest van je materiaal.

Afwerkingsbedrijven: Lijst

Enkele realisaties

MR Schilderwerken

De Verfkeizer

IMG_20210721_165413.jpg
4128_edited.jpg

De bestelwagen van verfspecialist MR Schilderwerken werd ingericht met een vaste voorziening voor een bouwstofzuiger en schuurmachines. Daarnaast voorzagen we ook beugels voor (steek)ladders en lades voor klein materiaal zoals verfborstels en afplaktape. Op het dak van de bestelwagen bevestigden we dakrails waar de schilder grote ladders mee kan transporteren.

Na het bezoek aan Fabor - Systems 4 Vans was de bestelwagen van De Verfkeizer ingericht met voldoende schappen om zowel kleine potjes als grote potten verf veilig te stockeren. Ook voorzagen we heel wat lades voor klein materiaal (vb. penselen, kwasten en afplaktape). In en bovenop de bestelwagen werden ook voorzieningen geplaatst voor allerlei ladders.

Afwerkingsbedrijven: Projecten
IMG_20210201_210442_edited.png

Vraag een offerte aan

De eerste stap naar jouw optimale bestelwageninrichting.

Bedankt voor de inzending!

Afwerkingsbedrijven: Offerte

Ontdek onze andere inrichtingen

Afwerkingsbedrijven: Sectoren
Bude H.jpeg

Ruwbouw

Samen met jou ontwikkelen we een praktische inrichting, zodat jij altijd het materiaal vindt dat je op dat moment nodig hebt. Geloof ons, je zou het niet meer anders willen.

bottom of page