top of page

Van bestelwagen naar camper

Altijd gedroomd van een avontuurlijke roadtrip naar het zuiden van Spanje? Of wat dacht je van een sportieve vakantie naar de Italiaanse Pyreneeën? Eender hoever jouw avontuurlijke dromen reiken, wij bouwen jouw bestelwagen of terreinwagen om tot een volledig ingerichte camper waarmee je weer en wind kan trotseren.

IMG_20210624_211316.jpg
Campers: Over ons

Speciaal voor jou

Om jouw bestelwagen of terreinwagen om te bouwen tot camper gaan we ver, heel ver. Je kan het zo zot niet bedenken, of het is mogelijk. Om jouw camper in te richten vertrekken we steeds van jouw wensen. Hoe wil jij je camper gaan gebruiken? Welk type reizen wil je graag maken? In welk seizoen reis je het liefst? Vertel het ons, en voor je het weet verken je de wijde wereld met je nieuwe voertuig.

Verwarming

Ga je in de winter op reis? Dan is je camper best voorzien van voldoende verwarmingselementen.

Isolatie

Wij isoleren je voertuig zodat jij alle weerseizoenen aan kan. Zowel tegen koude als warmte ben je beter bestand op reis.

Inrichting

Hoeveel comfort heb je graag op reis? Denk bijvoorbeeld aan een douche, een keuken, een vast bed, een ingebouwde koelkast of oven. Het kan allemaal.

Stockage

Zowel voor kledij, voeding en drank, maar ook voor de opslag van bijvoorbeeld fietsen of water kunnen wij stockageruimte voorzien.

Campers: Lijst

Enkele realisaties

SPOON Food Truck

Land Rover Defender

Voor SPOON ontwikkelden we een volledig ingerichte mobiele keuken. De oldskool caravan werd volledig ingericht met ovens, een speciaal bedieningsvenster, een fornuis, koelkast en microgolf. Ook stroom werd voorzien.

Deze Land Rover Defender is gebouwd om op avontuur te gaan. Het voertuig is uitgerust met een daktent, een ingebouwd bed in de kofferruimte, standverwarming voor in de winter, geluidsisolatie en een bodemladesysteem. Daarnaast werden ook enkele structurele verstevigingen uitgevoerd om het voertuig volledig all terrain te maken. Zo voorzagen we een snorkel, een winchbumper, een verstevigde ophanging en koppeling van LOF Engineering. 

Campers: Projecten
IMG_20210624_211316.jpg

Vraag een offerte aan

De eerste stap naar jouw ingerichte camper.

Bedankt voor de inzending!

Campers: Offerte

Ontdek onze andere inrichtingen

Campers: Sectoren

Ruwbouw

Samen met jou ontwikkelen we een praktische inrichting, zodat jij altijd het materiaal vindt dat je op dat moment nodig hebt. Geloof ons, je zou het niet meer anders willen.

Bude H.jpeg
bottom of page