top of page
IMG_20210201_210442_edited.png

Bestelwageninrichting: Hoe beginnen we daaraan?

Een inrichting op maat van jouw zaak

Jouw verhaal. Jouw wensen. Jouw noden. Dat is voor ons de basis van iedere bestelwageninrichting die we maken. Wij luisteren écht naar wat jij nodig hebt om je werk optimaal te kunnen uitvoeren. Daarom werken we niet met standaard inrichtingen die je zomaar kan kiezen uit een brochure. Iedere zaak is uniek en de aanpak van iedere zelfstandige ook. Heb je een goed idee van wat je wil of net niet? Geen probleem. Laten we ons rond de tafel zetten. Wij weten snel wat je nodig hebt.

Dat we ervaring hebben in de bouw, dat zeggen we niet zomaar. Nee, dat hebben we ook echt. Al meer dan 20 jaar is het team van Fabor - Systems4Vans zelf actief in de bouwsector. Ontdek hieronder hoe onze passie voor bestelwageninrichting ontstond en uitgroeide tot de oprichting van Systems4Vans.

Hoe pakken we dat aan?: Over

Van bestelwagen tot inrichting in 6 stappen

Ontdek hoe jij in 5 weken van een gloednieuwe ingerichte bestelwagen geniet.

Stap 1

We zetten ons rond de tafel

We luisteren naar jouw verhaal zodat wij een goed beeld krijgen wat jij nodig hebt. Heb je iets speciaals in gedachte? Het is waarschijnlijk mogelijk. Voor alles hebben we een oplossing.

Stap 2

Voorontwerp

Op basis van ons gesprek maken we voor jouw bestelwagen een eerste voorontwerp van de inrichting. Je ontvangt ook een offerte. Wens je aanpassingen, dan horen we die graag.

Stap 3

3D-render

Om jou een idee te geven hoe je bestelwagen er echt gaat uitzien, ontvang je van ons een 3D-plan van jouw ingerichte bestelwagen. Zo kan jij alvast testen of ze optimaal is ingericht.

Stap 4

Bestelling materialen

Alle rekken, schroeven, bevestigingsmaterialen worden bij onze leveranciers besteld. Gemiddeld genomen duurt de levertijd van alle materialen een 3-tal weken.

Stap 5

Afspraak tot plaatsing

Samen spreken we af wanneer we jouw bestelwagen mogen komen ophalen om de inrichting te plaatsen. Je hoeft ze zelf niet naar onze werkplaats te brengen. Jouw inrichting plaatsen neemt ongeveer 1 week in beslag.

Stap 6

Klaar voor gebruik

Zodra alles is ingebouwd, leveren we jouw nieuw ingerichte bestelwagen bij jou op het bedrijf. Helemaal gepoetst (ook de cabine) en klaar voor gebruik. Hoog tijd om die nieuwe inrichting te testen.

Hoe pakken we dat aan?: Lijst

Een inrichting op maat van jouw zaak

Samen met jou ontwikkelen we een praktische inrichting, zodat jij altijd het materiaal vindt dat je op dat moment nodig hebt. Geloof ons, je zou het niet meer anders willen.

Hoe pakken we dat aan?: Projecten

Ruwbouw

Leg jij iedere dag het fundament voor nieuwe wegen, gebouwen of woonwijken? Ontdek dan hieronder hoe jouw ideale bestelwagen eruit ziet.

4128_edited.jpg
4123_edited.jpg

Vraag een offerte aan

Benieuwd hoe we jouw bestelwagen vorm kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en we komen spoedig bij je terug.

In welke sector ben je actief?

Bedankt voor de inzending!

Hoe pakken we dat aan?: Offerte
bottom of page